Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
Boldog Újévet! Előre Huppperek 2017-ben is, a 9. győzelemért!
Japán és Taiwan visszaesett!
Egyenlőre nem tudni mi okból a klikkjátékbeli ellenfeleink közül a két legkiemelkedőbb harcos csapat, a Vipperek és a Tapperek klikk/perc száma drasztikusan visszaesett. Ez nekünk kedvez, de bízunk benne, hogy hamarosan talpra állnak és sikerül felvenniük a kesztyűt ismét, nem végzetes hiba van a rendszerükben.

 Nagy valószínűséggel az lehet a gond, hogy a taiwani főhadin      http://ccctw.no-ip.biz/tw/     Ian újítása a random módon megjelenő ellenőrző gomb akasztotta meg a rendszerüket.

A japán főhadiszálláson még nem jelent meg hír a dologgal kapcsolatban, bár az ő klikkszámukat nem is vetette vissza olyan mértékben akármi is történt, nekik valószínűleg volt olyan klikker programjuk, ami kezelni tudta a helyzetet, míg a Taiwani fejlesztések nem készültek fel erre. A képen látható autoclick gomb mindenkinek működik, de csak 99-et visz be a számlálásnál. Ezt tudják banoltak is használni mostmár.

Bár csökkent a sebességük ez betudható annak is, hogy ott már hajnal felé jár az idő és tényleg csak a fanatikusok ülnek a gép előtt figyelve a rendszert.

Használjuk ki a lehetőséget az elhúzásra, de ne legyen bennünk káröröm a "sérülésük" miatt, Ők is aggódva figyelték az elmúlt két menetben mi történik nálunk, mi a gond, miért nem visszük a klikkeket. Küldték a bátorításokat és a biztatásokat, tegyük meg ezt mi is, hiszen játszani, csak együtt, közösen élvezetes.
Írta dns - csütörtök 26 július 2007 - 19:16:21 Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Ne másolj :)