Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
Boldog Újévet! Előre Huppperek 2017-ben is, a 9. győzelemért!
Mi ez az egész?
Csak röviden!

Háború van. Mondhatni világháború. 214 ország harcol, és csak egy kerül ki közülük győztesen. De ne ijedj meg, ez a háború nem a pusztításról szól. Ebben a háborúban az ellenfelek nem ellenségekké, hanem sokkal inkább barátokká válnak.

A legfontosabb fegyverünk, a TC működése, használata, és kacsavadászat: http://dev.hupper.hu/tc/kezdoknek.htm


Regisztrálj a TC letöltéséhez és működtetéséhez az E2C3 honlapján.


Akkor inkább kicsit bővebben!

Rövid klikkertörténelmi áttekintés

2007. áprilisában egy igen pihentagyú ember kitalálta, hogy létrehoz egy játékot, mely játékban 214 országot elindít egyetlen egyszerű célért. Az az ország nyer, aki többet klikkel. Erre biztosított egy szervert, egy honlapot (CCC), amelyen van egy gomb, amire klikkelni kell. Íme: http://www.clickclickclick.com/Annak érdekében, hogy csak emberek kattinthassanak a gombra, azt egy gépileg nehezen felismerhető, változó kód (captcha = kacsa) védi. Ahhoz, hogy klikkelhess, ezt a kódot kell beírni először.

Az első fordulóban sokan megnézték, kipróbálták a játékot néhány klikk erejéig, de aztán elkövetkezett a második forduló, akkorra már híre ment a játéknak a világon, így elért a japánokhoz is. A japánok köztudottan fanatikus nép, s ez a fanatizmusuk bizony a hülyeségre is kiterjed. Jó szervezettségüknek, odaszánásuknak köszönhetően fölényesen nyerték a második fordulót. Úgy tűnt, soha senki nem érhet a nyomába a több mint 220 millió főt számláló high-tech nemzetségnek.
De elérkezett a harmadik forduló. Kicsit késve, de becsatlakozott a játékba egy piciny, alig több mint tízmillió főt számláló közép(kelet)-európai ország. A japánok nagy része még talán soha nem is hallott róluk.


HUNGARY


Most úgy gondolod, semmi esélyünk nem volt, de bizony nagyot tévedsz! A fordulót ugyan nem nyertük meg (előkelő második helyre tornásztuk fel magunkat), de nagyon megszorítottuk japán ellenfeleinket. Japánban sokan utánanéztek az országunknak, elkezdtek kutakodni, kik vagyunk, hol élünk, mit eszünk, mit iszunk, stb.
A játéknak köszönhetően kialakult országaink közt egy kapocs, s barátságok születtek, üdvözlő, gratuláló képek tömkelege utazott kontinenseken át, hogy egymásnak örömet okozzunk.
Japán barátaink még egy magyar üdvözlőszöveget is közzétettek főhadiszállásukon:

"Szia!
Mi VIPPER-ek, a nindzsa mesterek, mindig komolyan csinálunk marhaságot.
Nagyon tisztelünk titeket, és tartunk jó ellenféleknek!
Ezért "HUPPER"-nak nevezünk a barátságért!"

Ezt az előkelő címet mi elfogadtuk, így azóta a magyar klikkerharcosokat huppereknek hívjuk.

Aztán elérkezett a nagy csoda: 2007.06.06.-án a 4. fordulót Magyarország nyerte 1.652.494.431-el, míg a japánok a második helyen zártak 1.602.394.824 klikkel.
Fegyvereinkről, taktikánkról

Mielőtt megijednél, hogy ebben a harcban hány egér ment tönkre, hány ujj görcsölt be, kapott izületgyulladást, megnyugtatlak, ez a játék már nem erről szól. A kezdetekben az első háborúban a katonák még kézzel harcoltak, majd előkerültek botok, kőbunkók, később kardok, majd puspakor, gépágyú, stb... (És most nagyon halkan megsúgok neked egy titkot: Biztosíthatlak, hogy az összes nemzet közül Magyarországnak van a legerősebb csodafegyvere.) Egyetlen probléma van. Hiába a csodafegyver, ha harcosaink, katonáink száma sajnos kevés, s az is napról napra fogyatkozik. Ezért van szükségünk rád is!

A legfőbb harci stílusunk a következő: Klikkerharcosaink gépeiken klikkelőprogramot futtatnak, melyet kacsavadászat segítségével bírnak működésre, vagyis a klikkelőprogramok által feltöltendő klikkekhez tartozó kódokat fejtik meg.
És most téged is várunk, hogy csatlakozz a kódfejtők közé, és ha teheted építsd közösségünk színvonalát fórumunkon.

A kódfejtésből egy külön kis játék is alakult! Egyrészt egyéni verseny, hogy ki tud az adott fordulóban a legtöbb kódot fejteni, ezzel a legtöbb klikkhez juttatva a huppereket. Másrészt csapatokban szerveződve egymás ellen is folyik a csapatverseny, persze mindez a barátság és az összefogás jegyében. Csatlakozz te is egy csapathoz!

Egyéb tudnivalók

A játék több fordulós, tehát több csata zajlik. A legvégső cél, hogy a bajnoki tabellán (a ccc oldalon, vagy a főhadiszálláson megtalálod), ami összefoglalja a csaták eredményeit, mi érjük el a legelőkelőbb helyet.

Az egész játék, ahogyan fórumunk is, politikamentes, s hála az égnek reklámokkal sem fogsz találkozni.

2007. júniusától Tajvan is beszállt a küzdelembe, azaz felfegyverkezett, így ők is komoly ellenfeleinkké váltak! Bár most kicsit ők is visszafogják magukat.

A három ország játékosai a zenében is összemérték erejüket, megismerve ezzel egymás kultúráját. A DJ párbaj immáron három alkalommal került megrendezésre. Bővebb infó és letöltés itt: http://nagyszabolcs.hu/hupper/djshow/

Linkek

A legfontosabb, fegyverünk, a TC működése, használata, és kacsavadászat: http://dev.hupper.hu/tc/kezdoknek.htm

Fórumunkon regisztrálnod kell (a főhadiszállással egybe van kötve), ezt követően különböző topicokban veterán klikkelharcosok segítőkészen állnak rendelkezésedre, ha kérdésed van, illetve javaslataidat, ötleteidet, tapasztalataidat is itt teheted közzé. Továbbá fejlesztésekről, fegyvereinkről is olvashatsz: http://nagyszabolcs.hu/hupper/forum/

Kedvcsináló linkek

RTL klub: http://www.youtube.com/watch?v=O4Viyb6am7o

Index cikk: http://index.hu/tech/net/nakh071015/

Klikker himnusz az Ezüst-patak zenekartól: http://www.youtube.com/watch?v=15-4Olkx248

További anyagok fent a Média menüben!

Egyéb linkek

Statisztikai oldalunk, helyi idők, eredmények, grafikonok: http://stat.hupper.hu/
E2C3 oldalunk, kacsavadász oldal (reg. szükséges): http://e2c3.hupper.hu/


csa3a
Ne másolj :)