Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
Boldog Újévet! Előre Huppperek 2017-ben is, a 9. győzelemért!
Kezdőknek
1. Bevezetés
2. Regisztráció, és a program letöltése
3. A program beállítása
4. Kódfejtés, azaz kacsavadászat
5. Kacsavadászat az e2c3 honlapján
6. Toborzás
7. További információk1. Bevezetés

A www.clickclickclick.com oldalán elhelyezett gombra csak akkor lehet kattintani, ha előtte egy ellenőrző kódot beírunk.A TurboClicker program a kattintást a háttérben automatikusan elvégzi, sőt még azt is szimulálja, mintha több webböngészőben egyszerre több felhasználó akarna klikkelni (ezt hívjuk szálaknak). Ezért nekünk már csak a kódokat kell beírni, így a klikkelési munkát lényegében a kódok beírogatására redukálja.

2. Regisztráció, és a program letöltése

A TurboClicker használatához regisztrálnod kell. Erre azért van szükség, hogy megvédjük a fejlesztésünket az ellenfeleink elől. Regisztrálni az E2C3 oldalán tudsz: e2c3.hupper.hu.
Itt kattints a regisztrálás szövegre, majd válassz felhasználónevet és a jelszót! FIGYELEM: Olvasd el az utasításokat is!
Regisztrálás után egy adminisztrátor hagyja jóvá a jelentkezésedet. Ez kis időt vehet igénybe, kérjük legyél türelemmel!

Miután be tudsz lépni, sok menüpont tárul eléd, de ezek egyelőre nem érdekesek. Most már túl vagy a nehezén, csak a programot kell letöltened és elindítanod! A TurboClicker program legfrissebb verzióját a főablakban találhatod. Bármelyik verzió linkjére kattintasz, a legfrissebbet fogja letölteni. Ha nem találod, akkor gördítsd lefelé a szövegablakot.Érdemes az asztalon vagy a C:\ meghajtón egy külön mappát létrehozni neki mondjuk TurboClicker vagy TC néven, mert a működéshez még egy pár fájlt készít magának. Tehát letöltöd a mappába, amit létrehoztál neki.

TC chat regisztráció

Ahhoz, hogy a chatbe írni tudj, külön kell regisztrálnod magad! TC Chat regisztráció itt
Ehhez segítséget a fórum vonatkozó részében kaphatsz: Fórum - TC Chat segítségek

3. A program beállítása

A program indítását követően az alábbi teendőid vannak. Nyomd meg a Beállítások gombot, majd írd be az E2C3-on beállított felhasználói neved és jelszavad, illetve a chat jelszót. A speciális beállítások részben az értékeket állítsd be az alábbiak szerint (20/10/10/10), majd OK.


Kattints a képekre!


Ezután kattints a Kapcsolódás gombra és a TC belejelentkezik az E2C3 szerverre. Ha p2p kapcsolat nem jó, az nem baj (hogy mi is ez, lásd később)!OK-zd le a login ablakot. A szerverek állapotát az ablak ajlán található pontok mutatják. Piros: ha nincs kapcsolódva; Zöld: amikor a kapcsolat rendben van.

Most már késszen állsz, hogy klikkelhess. Nyomd meg az Új klikkelés gombot. Ezzel úgynevezett szálakat tudsz indítani, melyek klikkelnek. Ha saját IP-ről akarsz klikkelni (alapesetben így van), akkor a "Proxy cím" részt hagyd üresen, és OK. Több szálat is indíthatsz ezzel a módszerrel, hogy éppen mennyit arról a Chat ablak felső részében kaphatsz infókat (pl. 2 szál/IP esetében két szálat indíthatsz).

FIGYELEM: Ha azt írja ki, hogy Busy! Újratöltés, akkor az nem baj, előbb-utóbb el kezd klikkelni, várj egy kicsit! Ha 10 percnél tovább ezt csinálja, vagy hibát ír, akkor kérj segítséget a fórumon, vagy informálódj a főhadiszálláson.

Ezt követően a TC letölti a ccc honlapjáról az ellenőrző képet (más néven "kacsát"), melyen található kódot be kell írni a lőtéren, majd Enter. Ezt a tevékenységet nevezzük kacsázásnak. A kódszó 2-8 karakter hosszú. A kis- és nagybetűket a rendszer nem különbözteti meg, nyugodtan lehet csupa kisbetűvel írni a megfejtést.A kód beírására viszonylag rövid idő van, mert annak érvényessége lejár. A lejárt kacsa helyett új kódot kér a program. Ha beírtad a kódot, akkor már megy is a klikkelés egészen kb. 999-ig. Ezt követően pontszámot felírja a program, és azt Magyarország pontjaihoz hozzáadja a CCC weboldala.

FIGYELEM: A clickcickclick.com oldalát böngészőben a program futása közben és előtte 10 perccel ne látogasd, mert az elrontja a szálakat, így nem fog klikkelni.

Ha mindent jó csináltál, akkor így kell kinéznie:


Kattints a képre!


FIGYELEM: Ha nem először indítod a programot és már volt korábban klikkelő szál, akkor megpróbálhatod a munkamenet visszaállítását. Nyomd meg a "Megnyitás..." gombot, és válaszd ki a last.session fájlt! Ha nem állítja vissza mindegyik szálat, akkor az új klikkelés gombbal növeld a szálak számát, a fentiekben leírtak szerint. A "Mentés..." gombbal bármikor elmentheted az éppen aktulás száladatokat, de ezt a program kilépéskor automatikusan is megteszi.

Lórúgás: Ha a szál lefagy, megáll akkor ezzel a funkcióval újraindíthatod a működését.

Duplikálás: A szálra állva a szál porxy paraméterét átvéve új klikkelést indíthatsz (nem kell a proxy címét beírni, egyébként teljesen ua. mint ha új klikkelést nyomnál).

4. Kódfejtés, azaz kacsavadászat

A programmal lehetőség van mások TC-inek kódjait/kacsáit is levadászni, ezzel még többet klikkelve a magyaroknak. Nem kell mást tenned, mint a kódokat irogatni. Minden egyes kóddal hozzájárulsz Magyarország klikkjeinek növeléséhez, hiszen valahol egy TC program elkezd klikkelni a jó kódszóra. A lőteret a Fejtés gombbal tudod előhívni.

Rövid kódok esetén hasznos funkció lehet az "AutoEnter" funkció, mely automatikusan Enter gombot nyom a kód után a mezőben beállított karakterszám lenyomását követően. Ezt a fejtő ablakban (a lőtéren) állíthatod be. FIGYELEM: ne állítsd kisebbre ezt az értéket, mint a kódok maximális hossza, mert nem tudod őket beírni!

Ha nem tudod elolvasni a kacsákat, mert túl kicsi az ablak, akkor kacsafejtő ablakot ki is tudod nagyítani az alsó sarkának "megfogásával" (vagy aránytartóan a PageUp-PageDown billentyűkkel). Illetve javíthatsz rajta a beépített szűrőkkel. Ezzel a "Szűrő engedélyezése" pipát kell betenni, és a Szűrő gombbal kiválasztani a megfelelőt. A kiválasztásban segít, ha megnyomod a Hangolókép töltése gombot.Átadás: Lehetőség van a kacsáid átadására más vadászoknak. Ezt úgy tudod megtenni, hogy megnyomod az Átadás gombot. FIGYELEM: ha senki nincs, aki vadásszon, akkor a program nem fog klikkelni!

5. Kacsavadászat az e2c3 honlapján

Ha éppen nem vagy a TC program közelében, de akad egy böngésző Internet kapcsolattal, akkor a kacsákat az e2c3 web oldalán is fejtheted:

Először is lépj be az E2C3-ba! Jobb oldalon látsz egy olyan menüpontot, hogy Kódfejtés, arra kattints. Ha rákattintottál, akkor egy ilyen kép fog eléd tárulni:Fent látod a kódot, ezt küldte neked a rendszer. Alatta látsz egy mezőt, ide kell beírni a kódot, majd utána egy Entert nyomni (vagy a Jó lesz gombot). Ha a Jó lesz, de utána többet nem kérek gombra nyomsz, akkor elküldi azt, ami éppen bevan írva a mezőbe, de nem kapsz több kacsát. A Befejezem lenyomásával, nem kérsz több kódot, és visszaléphetsz a főoldalra.

Ha már belejöttél a kódfejtésbe, akkor itt a sokkal hatékonyabb vadászpuska, a TurboHunter! Leírást itt találsz róla: TurboHunter. Letölthető a Főhadiszállásról.
Illetve az E2C3 honlapján találod a WebHunter-t, mely hasonló működésű, de nem kell programot letölteni hozzá.

6. Toborzás

Mivel a legjobb technika, önmagában semmit sem ér, ezért létfontosságú hogy folyamatosan, minél több ember klikkeljen, csak így maradhatunk versenyben. A TV-ben, Rádióban már szerepelt ez a téma, ezért a legfőbb reklámozási terület az Internet lett.

Írj barátaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak, stb. hogy kapcsolódjanak be a játékba. IWIW-en, MSN-en, myvip-en is buzdíthatod ismerőseidet! Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esély a győzelemre.

Lehet fórumokon új témákat nyitni, ahol leírod a játék erényeit, jó tulajdonságait, és megkéred az embereket, hogy ha kedvük van, akkor próbálják ki a játékot. Ha ismersz oldalak üzemeltetőjét, akkor megkérheted, hogy hírezze ki a versenyt.

Természetesen te is leírhatod a tapasztalatod, kreálhatsz saját szövegeket, de e feladat megkönnyítésére létrehoztunk pár minta szöveget, amiket megtalálhatsz a fórumban.

Fontos hogy elmagyarázd mi ez a verseny, miért jó, mit kell tennie, hogy be tudjon kapcsolódni a játékba (pl. egy-két linket is írhatsz: http://nagyszabolcs.hu/hupper/ ). Betehetsz pár videót, képet a főhadiszállás média rovatában levőkből, amiről látja, hogy jó részese lenni a játéknak.7. További információk

A TurboClicker programot 800x600-as, vagy a feletti képernyő felbontásban lehet használni.

A TurboClicker programot LINUX alól is lehet futtatni Wine-n keresztül.

Ha hírekre és információkra vágysz, akkor a Főhadiszálláson megtalálod: http://nagyszabolcs.hu/hupper/

A fórumban beszélgethetsz, és segítséget kérhetsz a többi klikkertől: http://nagyszabolcs.hu/hupper/forum

A fórumra külön regisztrálni, az E2C3 jelszó nem jó oda.

Köszönjük hogy segítetted a Magyar Klikkereket, remélem velünk, tartasz, és együtt harcolhatunk!

Ne másolj :)