Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
Boldog Újévet! Előre Huppperek 2017-ben is, a 9. győzelemért!
Hogyan kezdjek hozzá?

1. Mi ez az egész?

A játék lényege, hogy a www.clickclickclick.com oldalon lévő Click gombot kell minél többször megnyomni. Amelyik országból érkezők többször nyomják meg egy adott időszakban (fordulóban), az az ország nyer. A játékban csak elismerést és hírnevet lehet nyerni, semmi mást.

2. Hogyan kezdjem el?

Azért, hogy ne törjön le minden magyarnak az ujja, gyakorlott programozóink megszabadítottak minket a gombnyomás fáradalmaitól. Számos kattintó program áll rendelkezésre, melyek helyettünk kattintanak. Ezek közül tölts le egyet.

3. Mi alapján válasszak fegyvert?

Mindig a legújabb programot érdemes letölteni, figyeld a híreket. Windows operációs rendszeren: TurboClicker, leírást itt találsz. Linux operációs rendszeren: emulátor program (wine) segítségével futtathatod a Windows-os kattintó programokat.

4. Melyik fegyvert hogyan használjam?

A fegyverekről leírást a Fegyverek menüpontban találsz.

5. Kacsavadászat, mi az?

A játék oldalán időszakosan (999 kattintás után) ellenőrzik, hogy tényleg ember végzi-e a kattintást. Ennek érdekében egy kis képen (captcha-n) látható, gépi úton nehezen megfejthető 2-8 betűs szöveget kell begépelni, ezt hívjuk magyarosan kacsának. A képek megfejtése nélkül nem lehet kattintani, így ez is a játék része. A kattintó programok letöltik ezeket a kacsákat (képeket) és a kódfejtőkhöz (vadászokhoz) irányítják azokat. A kacsavadászházat az e2c3.hupper.hu oldalon egy egyszerű regisztráció ellenében érheted el. Regisztrálás után egy admin aktiválja a felhasználónevedet és kódodat, melyről értesítést küld. Ha te is szeretnél kódokat fejteni, akkor a fentebb leírt weboldalra be kell lépned, és a "kódfejtés" menüpont alatt tudsz tevékenykedni. Minden jól megfejtett kód lényegében 999 klikket ér Magyarországnak.

6. Valami nem megy, mit tegyek?

"Service Unavailable" üzenetet kapok, ha belépek a ccc oldalára:
A szerverről kitiltottak (bannoltak) valamilyen oknál fogva, változtass IP-t. Ehhez segítséget a menüpontban találsz. Ha semmi nem vezet eredményre, akkor a kacsafejtésben segíthetsz.

"Server is busy" üzenetet kaptam:
Túl sokszor, vagy nem megfelelően próbálkoztál, több programmal akartad a ccc oldat elérni, ezért a szerver egy kis időre letiltott. Várj egy kicsit, és próbáld újra.

"The page cannot be displayed" üzenet jelenik meg, ha megpróbálok belépni a ccc honlapra:
A szerver éppen nem elérhető, gyere vissza kicsit később.

"Bad Request" üzenet jelenik meg, ha megpróbálok belépni a ccc honlapra:
A szerver éppen nem elérhető, gyere vissza kicsit később.

Az e2c3 oldal mindig a bejelentkezés oldalra tesz vissza:
Lehet, hogy a tűzfalad blokkolja a sütiket, engedélyezd azokat.

7. Ha semmi se megy, mit csináljak: valaki HELP!!!

Ha semmi nem megy, és úgy érzed, hogy inkább hagyod az egészet, ne tedd! A játékhoz segítséget mindig kapsz a fórum csatatér részében, illetve a TurboClicker program chatjében.

8. Minden rendben, de hol tudom megnézni az eredményeket?

Az éppen aktuális magyar, japán és taiwani klikkszámot több helyen is megtalálod, a HQ oldalán, e2c3 kacsavadász oldalon, illetve grafikusan az adatgyűjtő oldalon. A www.clickclickclick.com oldalt csak akkor nézd, ha éppen nem klikkelsz programmal. Ott a "World Rankings" menüpont mutatja az aktuális forduló eredményeit. "Legaue Table" menüpont az eddigi fordulók összesített ranglista eredményét mutatja.

9. Mit tehetek még?

Add tovább a barátaidnak, ismerőseidnek a játék hírét. Irányítsd őket a főhadiszállásra, segíts a kezdőknek. Ahol tudsz, indíts kattintó programot.

csa3a
Ne másolj :)